Pánské železa Ping Blueprint S - ocel

Pánské železa Ping Blueprint S - ocel

Kód: GO-35427

37 990 Kč
S DPH

Pánské železa Ping Blueprint S byla vyvinuta na základě rozsáhlého testování s našimi špičkovými profesionály, aby byla zajištěna kontrola a přesnost, a přidává odpouštění, které snižuje skóre. Plně kovaná hlava z uhlíkové oceli 8620 se může pochlubit čistou konstrukcí dutiny a optimalizovaným CG pro vzdálenost a kontrolu trajektorie. Precision-Pocket Forging, patentovaný proces, který vytváří kapsu v dutině, šetří hmotnost a zvyšuje odpustnost u želez 3, 4 a 5.

  • maximální vzdálenost, cit a kontrola nad trajektorií.

Shaft: Dynamic Gold 120 (S300, X100)

Pohlaví
Strana
Typ setu
Flex
Shaft
Počet
Na objednávku.

Sady želez Ping Blueprint T a S brzy a často vítězily jako smíšené sady na turnajích po celém světě a nejlepší hráči na světě si rychle osvojili novou technologii, kterou inspirovaly. Louis Oosthuizen byl mezi těmi, kteří s nimi vyhrávali, když na turnaji DP World Tour vyhrával turnaje v řadě za sebou.

Model Blueprint T představuje vylepšenou verzi původního modelu Blueprint, který byl vyvinut na základě rozsáhlého testování s elitními profesionálními hráči. Tato nová generace kovaných želez od PING kombinuje výhody vzhledu a pocitu kompaktních želez ve stylu muscle-back, což přináší špičkovým hráčům optimální kombinaci elegance a výkonu na hřišti.

Původní model Blueprint již zaujal mnoho špičkových profesionálů a tato zdokonalená verze byla vytvořena s cílem posunout hranice ještě dál. Díky úzké spolupráci s profesionálními golfisty umožňuje Blueprint T golfistům dosahovat optimálních výsledků na hřišti, přičemž se zaměřuje na estetiku, pohodlí a výkon, který očekávají od svého vybavení.

Specifikace:

8 dalších produktů ve stejné kategorii: