Sensor švihu PIQ Mobitee
Sensor švihu PIQ Mobitee Sensor švihu PIQ Mobitee Sensor švihu PIQ Mobitee Sensor švihu PIQ Mobitee Sensor švihu PIQ Mobitee Sensor švihu PIQ Mobitee Sensor švihu PIQ Mobitee Sensor švihu PIQ Mobitee Sensor švihu PIQ Mobitee Sensor švihu PIQ Mobitee Sensor švihu PIQ Mobitee Sensor švihu PIQ Mobitee Sensor švihu PIQ Mobitee Sensor švihu PIQ Mobitee Sensor švihu PIQ Mobitee Sensor švihu PIQ Mobitee Sensor švihu PIQ Mobitee Sensor švihu PIQ Mobitee

Sensor švihu PIQ Mobitee

Kód: JU-PIQ

Trénujte a hrajte jako profesionální hráč golfu s pomocí univerzálního sportovního senzoru PIQ a golfové sady Mobitee. 13-osý senzor ve spolupráci s NFC tagy na vašich holích a propracovanou aplikací pro chytré telefony v reálném čase analyzuje veškeré myslitelné údaje o každém vašem úderu od délky švihu, přes rychlost po celkově opsaný úhel švihu.

Počet
Tento produkt nelze objednat

Rozsáhlá databáze interaktivních 3D map světových i lokálních hřišť nabídne detailní přehled o záludnostech terénu, překážkách i vzdálenosti ke greenu. Navíc přidá i doporučení, jak odehrát konkrétní jamku a jakou hůl právě zvolit. Do mapy jsou neustále zaznamenávány veškeré údaje o probíhající hře. Samozřejmostí je průběžný záznam do score karty. Nejdůležitější informace navíc zobrazuje displej senzoru, který se jednoduše instaluje na hráčovu rukavici.

Obsah balení:

  • 1x PIQ univerzální sportovní senzor
  • 18x NFC tag určený k umístění na vršek gripu hole – 15 pro konkrétní hole, 3 náhradní volně nastavitelné
  • 1x svorka pro umístění senzoru na rukavici
  • 1x nabíječka

Golfová sada PIQ a Mobitee je skvělou pomůckou nejen pro profesionální hráče a trenéry, ale i pro všechny, kdo chtějí neustále zlepšovat svoji hru.

Sada se skládá z ultrapřesného senzoru, který ve 13ti osách sleduje pohyb paže a přesně analyzuje veškeré myslitelné detaily. 18 tagů které obsahují NFC identifikaci se umístí na předem definovaný typ hole (15 je přesně určených, 3 si může uživatel zvolit). Při hře se stačí dotknout senzoru, umístěného na rukavici vybranou holí (tagem) a systém pozná o jakou hůl jde. Senzor je vybaven 2 akcelerometry s citlivostí až do 200 g, gyroskopem, magnetometrem i tlakovým senzorem. Veškerá data se velmi detailně zapisují do přehledné aplikace, se senzorem lze pak provozovat i další sporty. Není třeba se rozptylovat mobilním telefonem, všechny důležité údaje běží na LED displeji senzoru. Aplikace rozlišuje více než 35.000 různých hřišť celého světa, takže u každé jamky hned víte vzdálenost ke greenu, nebo se podíváte na virtuální model ve 3D i s překážkami.

13ti osý girosenzor s ohromnou přesností sleduje pohyb hráče

8 dalších produktů ve stejné kategorii: