Limitovaná edice - tour bag TaylorMade British Open Tour Staff

Kód: GO-34417

Limitovaná edice tour bagu TaylorMade British Open Tour Staff

Pokud jste fanouškem limitovaných tour bagů, pak je golfový bag TaylorMade tou správnou volbou. Bag je vyroben k příležitosti 151. výročí konání nejstaršího golfového turnaje. Motiv bagu je inspirovaný nezaměnitelnou výsledkovou tabulí šampionátu a bohatou historií poloostrova Wirral.

Celkový design byl inspirován nezaměnitelnou výsledkovou tabulí šampionátu. Číslo "23" je stylově znázorněno jako skóre a označuje hru v roce 2023. Součástí bagu je také pocta školám Cranleigh a Charterhouse, která vyjadřuje uznání jejich obětavým studentským dobrovolníkům, kteří obsluhují výsledkovou tabuli.

Počet
Tento produkt nelze objednat

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Motivy na bagu:

Oslavuje triumfy golfových ikon Roryho McIlroye a Tigera Woodse a na obou stranách bagu jsou viditelně zobrazeny jejich vítězné výsledky. Roryho číslo 271 a Tigerovo 270 svědčí o jejich vítězstvích v roce 2014, resp. 2006.

Na každém bočním panelu je vyobrazeno jiné písmo, které vzdává hold místním fotbalovým klubům a každoročnímu zápasu známému jako Merseyside Derby. Vzor s reliéfem vln na tašce symbolizuje majestátní řeku Mercy, která odděluje poloostrov Wirral od pevninské části Velké Británie.

Objevte skryté potěšení v designu bagu - kapsa / držák na deštník připomínající slavné tunely "Kingsway" a "Queensway", které vedou do města Wirral. Za rukojetí je elegantně zobrazen výrazný obrys poloostrova The Wirral. Přítomnost loga TaylorMade označuje polohu proslulého hřiště a hostitelského místa šampionátu v roce .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bag je vybaven 6ti dílným organizérem na golfové hole, který byl zhotoven tak, aby chránil jak shafty, tak hlavy holí. V bagu je dostatečné místo pro všechny potřebné věci a je na něm umístěno 12 různých kapes, umožňující s sebou nosit golfové oblečení, golfové míčky, lahev na pití a příslušenství nebo uschovat cennosti. Bag mimo jiné disponuje držákem na deštník, ručník, kryt proti dešti, tříboký polstrovaný popruh a madlo pro snadnou manipulaci.

Vlastnosti:

  • 6ti dílný organizér na golfové hole
  • 12 kapes
    • 2x kapsa na golfové oblečení (boční kapsa)
    • 2x velká chladící kapsa na pití
    • 2x kapsa na cennosti (fleece)
    • 2x kapsa na golfové míčky
    • 4x kapsa na příslušenství
  • držák na deštník
  • držák na ručník
  • kryt proti dešti

Váha: 5.1 Kg

Související produkty

8 dalších produktů ve stejné kategorii: