Dívčí golfové triko Adidas Microdot Novelty 2019
Dívčí golfové triko Adidas Microdot Novelty 2019 Dívčí golfové triko Adidas Microdot Novelty 2019 Dívčí golfové triko Adidas Microdot Novelty 2019 Dívčí golfové triko Adidas Microdot Novelty 2019

Dívčí golfové triko Adidas Microdot Novelty

Kód: GO-AB3SPS

Stylový design dívčího golfového trika Adidas Microdot Novelty se uplatní nejen na hřišti, ale i mimo něj. Jednoduchý střih trika je doplněn o elegantní límeček a zapínání na dva knoflíčky.

  • 89% Polyester, 11% Elastan
  • Climalite technologie
  • vyrobeno z lehkého, vzdušného a strečového materiálu
  • zapínání na 3 knoflíky

Barva
Velikost
Tabulka velikostí
Počet
Tento produkt nelze objednat

CLIMALITE je materiál zajišťující odvod vhkosti a potu z Vaší pokožky. Udrží Vás déle v suchu ve srovnání s klasickými materiály.

Materiál CLIMALITE zajišťuje optimální regulaci vlhkosti. Materiály s označením CLIMALITE jsou vyrobeny ze 100% syntetických funkčních vláken. Materiál CLIMALITE na sebe váže vlhkost, kterou tělo vylučuje ve formě potu, a odvádí ji ven. Při používání textílií CLIMALITE je nutné tu nejspodnější (první) vrstvu oblečení nosit tak, aby těsně přiléhala k tělu. Pot je nasáván vnitřní strukturou vláken první vrstvy oblečení, z vnitřní strany se poté pot dostává na vnější stranu textilií a odtud se pot odpařuje. Vaše tělo tak zůstává v suchu i při vyšší fyzické zátěži.

8 dalších produktů ve stejné kategorii: