Pánské polo s krátkým rukávem nanoSPACE by LADA

Pánské polo s krátkým rukávem nanoSPACE by LADA

Kód: CR-nano_2

112 €
S DPH

Pánské sportovní polo tričko pro náročné, který je vhodné na golf a další sporty. Tričko má na boku sportovní nano materiál, který zajišťuje lepší proudění vzduchu při zvýšené fyzické aktivitě. Materiál je antibakteriální, má termoregulační vlastnosti a eliminuje zápach při pocení. Muži ocení především precizní ušití, které zajišťuje pohodlí při celodenním nošení a kvalitní materiál, který vydrží několik sezón. Materiál je velmi prodyšný, ale zároveň poskytuje vynikající ochranu proti vnějším vlivům.

Farba
Veľkosť
Množstvo
Skladem, dodání do 2 dnů.

  • vyrobeno na principu pomalé módy, navrženo českou návrhářkou Ladou Vyvialovou
  • obohaceno o antibakteriální nanočástice stříbra, které jsou pevně ukotveny ve vláknech a jsou proto stálé a neuvolňují se
  • skvěle odvádí vlhkost a eliminuje zápach při pocení
  • patentovaný funkční materiál s UV filtrem, vhodný pro alergiky na sluníčko
  • termoregulační vlastnosti pro boj s pocením

Kolekce nanoSPACE by LADA byla navrhnuta na principu pomalé módy, byla navrhnuta i ušita v České republice. Materiály, které jsme na naši kolekci použili vás budou hýčkat a chránit vaši pokožku. Jsou příjemné, dobře odvádí pot, nanočástice stříbra pomáhají zároveň eliminovat zápach.

Vlastnosti materiálu jsou patentované, stálé a oproti běžným antibakteriálním materiálům plně funkční pro neomezený počet pracích cyklů. Naše materiály byly testovány v extrémních podmínkách Rally Dakar a Africa Eco Race.

Tabulka velikostí

S M L XL XXL
délka 71,5 73 75 77 79
obvod hrudníku 104 107 111 115 119
délka ramene + rukávu 15,5  + 23  16 + 24 16 + 25 26 + 16 16,5 + 27
šíře rukávu 38 39 40 40,5 41,5

Produkty v rovnakej kategórii: 8