Pánsky polovičný set Ben Sayers M8 - grafit/ocel

Pánsky polovičný set Ben Sayers M8 - grafit/ocel

Kód: GO-25656

344 €
S DPH

Pánský poloviční golfový set Ben Sayers M8

Vhodný pro začínající golfisty. Obsahuje kopletní vybavené pro úspěšné zdolání golfového hřiště.

Obsah setu:

  • 10.5° Driver 460cc
  • #3 dřevo (15°)
  • #4 hybrid (23°)
  • železa 6, 8, PW a SW
  • Patr
  • Stand bag (bag na nošení)
Pohlavie
Strana
Shaft
Typ bagu
Množstvo
Skladem u dodavatele, dodání 4-6 dnů.

Golfové hole ze setu Ben Sayers Mens M8 jsou příjemné a lehké, snadno se ovládají a velmi snadno dostanou míč do vzduchu. Jsou navrženy tak, aby vám přinesly maximální vzdálenost a kontrolu přesnosti.

Ben Sayers jsou jednou z vedoucích značek, pokud jde o výrobu začátečnických / hru zlepšujících golfových holí a Ben Sayers Ladies M15 Purple sada vám umožní se vypořádat s hrou rychle a co je důležitější vám pomohou postupovat při ustálené rychlosti. Sada Ben Sayers Ladies Purple se skládá z těchto Holí:

Driver - 460cc na grafitovém shaftu, které byly navrženy tak, aby se aerodynamicky snížil odpor vzduch. Hlavy těchto holí jsou také vybaveny taktickými letovými kanály a mají nižší těžiště pro zvýšení stability hlavy ke zvýšení odpuštění při nepřesně trefené ráně.

Hybrid - byl navržen s nejmodernější technologií, aby nahradil dlouhá železa pro lepší vzdálenost letu a přesnost. Nižší těžiště a posunutá konstrukce hlavy, pomůže mnohem jednodušeji dostat míček do vzduchu

Železa - Hlava z nerezové oceli na železe Ben Sayers zajišťuje odolnost a funkce hluboce podříznuté dutiny, vám poskytne zlepšení a odpuštění ve hře. Hřídele Ben Sayers M15 želez jsou z grafitu a jsou nejvhodnější pro golfistky, které mají pomalou až střední rychlost otáčení a potřebují pomoc při získání trochu větší vzdálenost.

Putter -v tradičním styl, který se vyznačuje měkkou polymerní vložkou pro lepší ovládání na dálku.

Cart Bag - speciálně navržený golfový bag sedí na každém golfovém vozík. Tento lehký bag má kapsy, které směřují dopředu, ke zvýšení jejich dostupnosti.

Specifikace:

Produkty v rovnakej kategórii: 8