Dámske golfové topánky Puma Ignite NXT
  • Výpredaj!
  • -34,86%
Dámske golfové topánky Puma Suede G 2018 Dámske golfové topánky Puma Suede G 2018 Dámske golfové topánky Puma Suede G 2018

Dámske golfové topánky Puma Ignite NXT

Kód: GO-24427

184 €
120 € Zľava 34 %
S DPH

Dámske golfové topánky Puma Ignite NXTsú vyrobené z materálu, ktorý je vodeodolný, nepremokáva a udrží vás pred nepriaznivým počasím. Moderná silueta inšpirovaná klasickou golfovou obuvou, s využitím kombinácie prvotriednych šporotvých materiálov.

  • IGNITE pena - extrémny komfort a stabilita
  • GripZone TRACTION - 39 strategicky umiestnených šesťuholníkov poskytuje výbornú trakciu
Farba
Dámska veľkosť topánok
Tabuľka veľkostí
Vlastnosti
Množstvo
Dodání 4-6 dnů.

Puma Ignite NXT golfové topánky majú niektoré neuveriteľné technológie a štýl, ktoré vám pomôžu hráť lepšie, pohodlnejšie a k tomu vyzerajú skvelo. Topánky sú vyrobené z materálu, ktorý je vodeodolný, nepremokáva a udrží vás pred nepriaznivým počasím. Nová technológia PWRCOOL PUMA bola použitá pre reguláciu teploty nohy. Certifikovaná technológia Space absorbuje pot a tým udrží vaše nohy chladné keď je teplo a zároveň poskytuje teplo pre vaše nohy v zime. Useň je extrémne ohybná, pohodlná a odolná, dodá okamžitý a dlhotrvajúci komfort. Fusion Foam - Compressed EVA pena, ktorá je o 15% ľahšia ako tradičná medzipodošev, poskytuje citlivé odpruženie, ktoré zníži únavu po golfovom kole. 

Produkty v rovnakej kategórii: 8