Pánské golfové boty Nike Air Max 1G 2020
Pánské golfové boty Nike Air Max 1G 2020 Pánské golfové boty Nike Air Max 1G 2020 Pánské golfové boty Nike Air Max 1G 2020 Pánské golfové boty Nike Air Max 1G 2020 Pánské golfové boty Nike Air Max 1G 2020

Pánské golfové boty Nike Air Max 1G

Kód: CR-27319

Pánské golfové boty Nike Air Max 1G poskytují díky nepromokavému designu, pružnému odpružení a agresivní trakci vysoký výkon během celých 18 jamek. Nike Air Max 1G mají  v přední části zoom Air podrážku, která poskytuje lehké, citlivé odpružení.

Další barvy a velikosti ZDE

Počet
Tento produkt nelze objednat

Kombinace pohodlí a stylu, která vznikla transformací z kultovní boty od společnosti Nike.

Vlastnosti:

  • voděodolný materiál
  • prodyšné
  • vyrobeny z jednoho kusu
  • boty poskytují extrémně vysokou stabilitu
  • Air Zoom 90 technologie poskytuje odpružení -> maximální pohodlí

Nike AirMax jsou předělané golfové boty z původních Air Max 90. Tyto boty se staly favoritem pro golfistu Rory McIlroy, který tyto golfové boty debutoval v roce 2016 na Players Championship. Díky nepromokavému designu, pružnému odpružení a agresivní trakci nabízejí vysoký výkon během celých 18 jamek. Nike Air Max 1G mají zoom Air podrážku v přední části, která poskytuje lehké, citlivé odpružení. Horní část je vodotěsná, jednodílná konstrukce udržuje nohu v suchu. Univerzální gumová podrážka s Nike integrovaným protiprokluzovým systémem umožňuje hráči nosit boty i mimo hřiště.

Rory McIlroy o těchto botách prohlásil: "Pořád nosím Air Max i mimo golfového hřiště. Tyto golfové boty opravdu přináší něco nového na golfové hřiště. Nejen, že jsou jiné a velmi cool, ale také dobře fungují, dávají mi pohodlí, trakci a stabilitu, kterou potřebuji."

8 dalších produktů ve stejné kategorii: