Pánské golfové boty FootJoy DryJoys Tour Pánské golfové boty FootJoy DryJoys Tour Pánské golfové boty FootJoy DryJoys Tour Pánské golfové boty FootJoy DryJoys Tour

Pánské golfové boty FootJoy DryJoys Tour

Kód: GO-23029

FootJoy DryJoys Tour golfové boty jsou základním stavebním kamenem celé kolekce FJ za posledních 25 let. Boty přináší lehkou podporu a mimořádně komfortní odpružení.

  • 100% waterproof
  • vyrobeno z měkké kůže
  • prodyšné boty na golf
  • tyto golfové boty nosí hráč Zach Johnson
Počet
Tento produkt nelze objednat

DryJoys golfové boty přináší lehkou podporu a mimořádně komfortní odpružení. Optimalizovaná technologie Laser Plus vestavěná do těchto bot, zabezpečuje paty a kotníky při golfovém švihu a nabízí bezkonkurenční podporu a pohodlí. FootJoy DryJoys boty s plně zakulacenou špičkou, dávají dostatečný prostor prstům. Extra silný Fit-Bed s Next Gen HeelLoc™ generuje zesílené odpružení pod nohama. Golfové boty FootJoy DryJoys využívají pěnu Fine-Tuned Foam 2.0, která poskytuje pod nohama pohodlí a měkké odpružení s vynikající boční oporou, zajišťující žádný nechtěný pohyb během svého švihu. Next Evolutionary podešev poskytuje lehkou stabilitu a výkon, zatímco spiky Fast Twist, zajišťují stabilitu a podporu při chůzi na golfovém hřišti.

8 dalších produktů ve stejné kategorii: