Pánská nepromokavá bunda Nike AeroShield Full Zip 2019
Pánská nepromokavá bunda Nike AeroShield Full Zip 2019 Pánská nepromokavá bunda Nike AeroShield Full Zip 2019 Pánská nepromokavá bunda Nike AeroShield Full Zip 2019 Pánská nepromokavá bunda Nike AeroShield Full Zip 2019 Pánská nepromokavá bunda Nike AeroShield Full Zip 2019 Pánská nepromokavá bunda Nike AeroShield Full Zip 2019 Pánská nepromokavá bunda Nike AeroShield Full Zip 2019 Pánská nepromokavá bunda Nike AeroShield Full Zip 2019

Pánská nepromokavá bunda Nike AeroShield Full Zip

Kód: GO-26348

Pánská golfová bunda Nike AeroShield je stylová bunda, která je vyrobena z větru a voděodolného materiálu, zabraňuje promoknutí a udržuje tělo při hře v suchu a maximálním komfortu. 

  • 100% Nylon
  • AeroShield technologie - kombinace waterproof technologie a ventilovaných panelů
  • Dri-Fit technologie - zabraňuje pocení
  • 2x boční kapsa (klokaní)
  • nastavitelné manžety rukávů
Počet
Tento produkt nelze objednat

Nová pánská golfová bunda Nike AeroShield FZ je stylová bunda, která je vybaven Dry-Fit technologií, která zabraňuje pocení a udržuje tělo při hře v suchu a maximálním komfortu. AeroShield technologie poskytuje hráči neomezený a co nejvíce přirozený pohyb. Bunda je vyrobeny z lehkého, odolného materiálu, který se dá velice snadno přenášet z místa na místo v jakékoli tašce. Stahovatelná šňůra na dolním okraji slouží k požadovanému a pohodlnému nastavení bundy.

8 dalších produktů ve stejné kategorii: