Pánská golfová bunda Puma PWRWARM Extreme
Pánská golfová bunda Puma PWRWARM Extreme

Pánská golfová bunda Puma PWRWARM Extreme

Kód: GO-24195

Pánská golfová bunda Puma PWRWARM Extreme Jacket je určena pro hráče golfu, kteří nechtějí být obyčejnými hráči. Bunda velice dobře chrání před povětrnostními vlivy na golfovém hřišti a je také voděodolná (DWR).

  • PWRWARM technologie
  • Primaloft prošívané panely
  • dvojitý zip (zapínání po celé délce)
  • vyšívané PUMA Cat Logo na levém rukávu
Počet
Tento produkt nelze objednat

Puma při výrobě využila tzv. PWRWARM technologii, proto je bunda vybavena keramický "štítem", který udrží vaše tělesné teplo a optimální tělesnou teplotu. Vysoce výkonný zip po celé délce golfové bundy zajistí, že se dovnitř nedostane sebemenší vánek. Tato vnější vrstva má také faktor UV ochrany 50, který bude udržovat vaši pokožku od škodlivých slunečních paprsků. Pro zvýšení ochrany má bunda vodě odpudivé textilie a má full-zip pro snadné používání v neustále se měnící počasí.

PWRWARM: Vysoce funkční, prodyšné materiály udržující teplo blízko u těla pro optimální teplotu, když je venku zima.

Primaloft prošívané panely: Zajistí udržení tělesné teploty i pokud zmoknete, nemusíte se obávat prochladnutí v dešti nebo při hustém sněžení.
Tento vysoce kvalitní materiál je kombinován s funkčním a unikátním designem, který dělá tyto oděvy technicky dokonalými a moderními. warmCELL technologie je kvalitní, prodyšná a hlavně dobře tepelně izolovaná látka, která má antistatický povrch a snadnou údržbu.

8 dalších produktů ve stejné kategorii: