Pánské golfové triko Adidas Ultimate 365 Textured
Pánské golfové triko Adidas Ultimate 365 Textured Pánské golfové triko Adidas Ultimate 365 Textured

Pánské golfové triko Adidas Ultimate 365 Textured

Kód: GO-AP18tx

Adidas pro své pánské golfové triko Adidas Ultimate 365 Textured použil vysoce kvalitní, lehký a prodyšný materiál, který poskytuje dostatečnou pružnost a komfort při nošení. ClimaChill technologie zabraňuje pocení a zlepšuje prodyšnost materiálu.

  • 93% Polyester, 7% Elastan
  • ClimaChill technologie - maximální prodyšnost a ventilace
  • UPF 50+ (UV protekce)
Barva
Velikost
Tabulka velikostí
Počet
Tento produkt nelze objednat

Adidas pro své pánské golfové triko Adidas Ultimate 365 Textured použil vysoce kvalitní, lehký a prodyšný materiál, který poskytuje dostatečnou pružnost a komfort při nošení. ClimaChill technologie zabraňuje pocení a zlepšuje prodyšnost materiálu.

  • lehký a prodyšný materiál
  • zapáníní na 3 knoflíky

ClimaChill je nejmodernější technologie zajišťující maximální prodyšnost, ventilaci, odvodu potu a také dosahuje maximálního chladivého efektu. Nic lepšího v aktivním chlazení nenajdete.

Technologie ClimaChill funguje na třech hlavních principech:

  1. V oblečení, v místech hlavní teplotní zóny těla, jsou ve vnitřní části oblečení umístěny hliníkové částečky (malé metalické body), které při styku s pokožkou okamžitě navozují chladivý pocit.
  2. V oblečení je ve vnitřní části použito nové ploché vlákno SubZero, které obsahuje titan. Ten mnohem lépe uvolňuje teplo od těla ochlazuje ho. Ploché vlákno navíc zvětšuje kontaktní plochu s tělem a umožňuje tak odvádět ještě více tepla.
  3. Vlhkost a teplo je z vnitřních vláken odvedeno do vnější vrstvy tvořeny vlákny Polar. Tyto vlákna jsou velmi lehká a maximálně prodyšná, téměř jako síťovina, což umožňuje rychlé odpařování potu a dokonalou ventilaci.

Testování oblečení ClimaChill dokonce probíhalo v extrémních podmínkách a na robotovi citlivém na teplotu. Testy prokázaly, že se jedná o nejprodyšnější oblečení, jaké kdy adidas vytvořil. Pocit ochlazení vás nakopne ještě k vyššímu výkonu i v největším zápalu hry.

8 dalších produktů ve stejné kategorii: