Pánský golfový set MacGregor CG2000 - grafit
Pánský golfový set MacGregor CG2000 - grafit

Pánský golfový set MacGregor CG2000 - grafit

Kód: GO-28619

Pánský golfový set MacGregor CG2000 snese ty nepřisnější kritéria. Jedná se o velmi kvalitní set golfových holí s podporou vzdálenosti a přímého směru golfových úderů.

!!! Doporučujeme !!!

Obsah setu:

  • 13° Driver - objem hlavy hole 460cc - grafitový shaft
  • dřevo - grafitový shaft
  • hybrid - grafitový shaft
  • železa - 6, 7, 8, 9, PW, SW - grafitový shaft
  • patr - mallet
Počet
Tento produkt nelze objednat

Golfový set CG CG2000 od značky MacGregor na ocelovém/grafitovém šaftu. Titanový předimenzovaný 460cc driver s loftem 13° má hlavu konstruovánu pro vyšší MOI. Díky tomu lze díky tomuto driveru dosáhnout nižší rotace a mnohem vyšší vzdálenosti s maximalizací délkou doletu míčku. Hlava driveru je osazena na velmi kvalitním grafitovém shaftu.

Fairwayové dřevo, ze setu Mac Gregor CG, s nízkým profilem může být s lehkostí využito pro rány z golfového týčka nebo také pro rány přímo z fairwaye. Nízké těžiště pomáhá dostat míček do vzduchu tím zvýšit a prodloužit trajektorii jeho letu.

Hluboké těžiště hybridu činí tuto hůl použitelnější než dlouhá železa. Spodní část hlavy hybridu při založení je speciálně tvarovaná pro jednoduché klouzání těžkým terénem, dokonce i nejhustší trávou.

Sada želez 6-SW kombinuje design Deep Under-cut cavity back s technologií velkého sweet spotu. Díky tomu je dolet míčku maximální, při jeho úderu libovolnou část hole.

Putter typu mallet využívá designu Cavity back s menším zaklenutím pro příjemnější a přesnější hru na greenu.

Luxusní bag na vozík a headcovery jsou vyrobeny z velmi kvalitního a odolného nylonového materiálu. Bag disponuje pohodlným popruhem, který usnadňuje transport bagu. Velkou výhodou bagu je také příjemné madlo a celá řada kapes a kapsiček na Vaše golfové vybavení.

8 dalších produktů ve stejné kategorii: