Dámský golfový set Ben Sayers M8
Dámský golfový set Ben Sayers M8 Dámský golfový set Ben Sayers M8 Dámský golfový set Ben Sayers M8 Dámský golfový set Ben Sayers M8 Dámský golfový set Ben Sayers M8

Dámský golfový set Ben Sayers M8

Kód: GO-25655

7 990 Kč
S DPH

Dámský golfový set Ben Sayers M8

Vhodný pro začínající golfistky. Obsahuje vybavení (golfvé hole, putter a bag) pro úspěšné zdolání golfového hřiště.

Set obsahuje celkem 6 holí:

  • 12° Driver 460cc Titanium
  • #4 hybrid (23°)
  • železa 7, 9 a SW
  • Patr
  • Stand bag (bag na nošení)
Pohlaví
Strana
Shaft
Typ bagu
Počet
Skladem u dodavatele, dodání 4-6 dnů.

Golfové hole ze setu Ben Sayers Ladies M8 jsou příjemné a lehké, snadno se ovládají a velmi snadno dostanou míč do vzduchu. Jsou navrženy tak, aby vám přinesly maximální vzdálenost a kontrolu přesnosti.

Ben Sayers jsou jednou z vedoucích značek, pokud jde o výrobu začátečnických / hru zlepšujících golfových holí a Ben Sayers Ladies M15 Purple sada vám umožní se vypořádat s hrou rychle a co je důležitější vám pomohou postupovat při ustálené rychlosti. Sada Ben Sayers Ladies Purple se skládá z těchto Holí:

Driver - 460cc na grafitovém shaftu, které byly navrženy tak, aby se aerodynamicky snížil odpor vzduch. Hlavy těchto holí jsou také vybaveny taktickými letovými kanály a mají nižší těžiště pro zvýšení stability hlavy ke zvýšení odpuštění při nepřesně trefené ráně.

Hybrid - byl navržen s nejmodernější technologií, aby nahradil dlouhá železa pro lepší vzdálenost letu a přesnost. Nižší těžiště a posunutá konstrukce hlavy, pomůže mnohem jednodušeji dostat míček do vzduchu

Železa - Hlava z nerezové oceli na železe Ben Sayers zajišťuje odolnost a funkce hluboce podříznuté dutiny, vám poskytne zlepšení a odpuštění ve hře. Hřídele Ben Sayers M15 želez jsou z grafitu a jsou nejvhodnější pro golfistky, které mají pomalou až střední rychlost otáčení a potřebují pomoc při získání trochu větší vzdálenost.

Putter -v tradičním styl, který se vyznačuje měkkou polymerní vložkou pro lepší ovládání na dálku.

Cart Bag - speciálně navržený golfový bag sedí na každém golfovém vozík. Tento lehký bag má kapsy, které směřují dopředu, ke zvýšení jejich dostupnosti. 

Specifikace:

Hůl Loft Délka
Driver  12°  44" 
3-Wood  15°  42.5" 
5-Wood  20°  41.5" 
Hybrid 23°  39" 
6 iron  27°  36.5" 
8 iron  34°  35.5" 
PW  44°  34.5" 

8 dalších produktů ve stejné kategorii: