Pánský golfový set Wilson Prostaff HDX - grafit
Pánský golfový set Wilson Prostaff HDX - grafit Pánský golfový set Wilson Prostaff HDX - grafit Pánský golfový set Wilson Prostaff HDX - grafit Pánský golfový set Wilson Prostaff HDX - grafit

Pánský poloviční golfový set Wilson Prostaff HDX - grafit

Kód: CR-20740_half

Pánský poloviční golfový set Wilson Prostaff HDX

  • ideální golfový set pro začínající a středně pokročilé golfisty

Obsah setu:

  • #3 dřevo - grafitový shaft
  • 6i, 7i, 9i a SW - grafitový shaft
  • Golfový bag na nošení (stand bag)

Pohlaví
Strana
Shaft
Typ bagu
Počet
Tento produkt nelze objednat

Kvalitní pánský set na grafitových shaftech Wilson ProStaff jsou určené pro začínající až středně pokročilé hráče. Golfový set Wilson byl navržen a vytvořen pro maximalizaci vzdálenosti, přesnosti a zlepšení celkového výkonu na golfovém hřišti. Hole mají nízké těžiště, jsou tolerantní a dostávají míček snadno do vzduchu.

Wilson využili své znalosti z golfového prostředí a vytvořil kompletní sadu golfových holí, které vám nabízejí jako začátečníkovi potřebnou kontrolu a vzdálenost, aby se vaše hra byla od začátku více konzistentní. Wilson HDX pánský grafitový set se skládá celkem z 10 golfových holí.

Set obsahuje:

# 3 Fairway Wood - Univerzální tvar hlavy, který vám pomůže jít na dlouhé pary s důvěrou.

# 6, 7, 9 a SW Irons - Mají velké odpalové plochy, aby vám maximálně odpustili, dosáhli jste neuvěřitelné vzdálenosti a kontrolovali přesnost.

Stand Bag - Nízká hmotnost bagu se širokým otvorem nahoře, četné kapsy a polstrovaný ramenní popruh. Lehký bag s vlastním aktivačním stojanem. Odolná tvarovaná základna obsahuje pedál na spuštění nožiček. Bag má nastavitelný ramenní popruh. 

8 dalších produktů ve stejné kategorii: