Kožený obal na scorekartu Danny P
Kožený obal na scorekartu Danny P Kožený obal na scorekartu Danny P

Kožený obal na scorekartu Danny P.

Kód: CR-Danny_P_Br

1 690 Kč
S DPH

Pouzdro na golfovou score kartu vás svým zpracováním nadchnou a zanechají ve vás pocit, že jste dostali do ruky s láskou vyrobený kožený výrobek. Obaly se dají také dokonce personalizovat, což rázem z "obyčejného obalu" udělá exkluzivní dárek a golfový doplňěk, který vám budou "závidět" ve flightu.

Barva
Vlastnosti
Personalizace
Počet
Zboží skladem, dodání do 2 dnů.

Jeho rozměry přesně sednou drtivé většině score karet a nabídnou dostatek prostoru pro pohodlné zaznamenávání tréninků a umístění birdie karty i karty s pin pozicemi.

Perfekcionisti mezi námi ocení i fakt, že elegantní tmavě hnědou barvou ladí ke zbytku jejich Danny P. kolekce.

Vlastnosti:

  • 5 praktických úložných slotů
  • ideální na turnajovou score kartu
  • flexibilní držák na tužku
  • originální tužka jako dárek
  • 30 tréninkových score karet
  • speciální tréninkový zápisník
  • rozměry: 185 x 110 x 7 mm

AŤ JE VAŠE HRA #LEPŠÍKAŽDÝMDNEM

Pracujeme s tou nejlepší italskou kůží, v případě pouzdra na score kartu však jdeme o kousek dál, do světa papíru a dřeva. K pouzdru od nás dostanete sadu s 30 tréninkovými score kartami, 30 tréninkovými zápisníky a originální tužkou. Díky tomu budete mít po ruce vše, co potřebujete pro pohodlné zaznamenávání svého herního posunu a přípravu na turnaje s maximální precizností.



Training score card a Coaching golf card wireframe




VAŠE POUZDRO, VÁŠ MONOGRAM

Na pouzdro je možné si nechat vyrazit monogram ve formátu DP nebo D.P. Monogram bude umístěný na přední vnější přihrádce. Počítejte prosím s prodloužením doby dodání o několik pracovních dní viz datum doručení výše.



Detail ražby monogramu do kůže

Na pouzdro s monogramem se nevztahuje záruka na vrácení peněz bez udání důvodů do 30 dní vzhledem k tomu, že se jedná o zakázkovou výrobu. Klasická záruka na výrobní vady nebo jiné chyby podobného charakteru zůstává.

8 dalších produktů ve stejné kategorii: