Dětské železa Mkids Pro (12-14 let)
Dětské železa Mkids Pro (12-14 let)

Dětský set želez Mkids Pro (12-14 let)

Kód: CR-IMKR655

Dětské železa Mkids Pro Grey 65

Vhodné pro děti ve věku 10-12 let s výškou okolo 165cm

Obash setu:

  • železa 6i, 8i, a GW

Vlastnosti:

  • MKids Launch Control Shaft
  • Lamkin® gripy tour kvality
  • Hlavy z nerezové oceli
  • Odlehčené
  • Zvýrazněný loft
  • Zmenšená velikost hlavy - 95% hlavy pro dospělé

Počet
Tento produkt nelze objednat

Dětská železa od MKids pro děti s výškou kolem 165cm. Obsahují: odlehčený Grafalloy Pro šaft, gripy tourové kvality Lamkin, hlavy z nerezové oceli.

MKids Výhody:

DÉLKA HOLÍ – jednotlivé velikosti dovolují rozsah výšky dítěte v toleranci 10cm což dle statistik představuje růst dítěte v průměru v rozmezí 18 měsíců, což umožňuje využití holí MKids zhruba během 2 sezón. V nabídce je tedy řada velikostí pro děti ve věku 5-14 let v 6 různých stupních.

PROLAUNCH SHAFTY od f. GRAFALLOY - jsou vyráběny s cílem dosáhnout snadného odpalu a vysokého letu míče. Jako takové jsou ideální pro děti s pomalejším švihem, ale bez nadměrné ohebnosti. Tím je dosaženo daleko větší kontroly úderu a jeho konsistence. 

LAMKIN® GRIPY – kvalitní gripy stejné jako u dospělých tour gripů od renomovaného výrobce s přizpůsobením tloušťky. Ideální pro správný rozvoj
úchopu hole bez nutnosti silového a křečovitého sevření, se skvělým kontaktem a stabilitou.

HLAVY HOLÍ – VELIKOST a VÁHA – postupný posun od MKids Lite k MKids Pro. Řada Lite je vyrobena ve velikosti 90% hlavy hole pro dospělé, driver 280cc, zatímco řada Mkids Pro jsou velikosti 95% a driver 360cc. Váhy holí jsou progresivně odstupňovány od nejdelších po nejkratší hole po 10 a 30 gramech.

8 dalších produktů ve stejné kategorii: