Dětské golfové boty Puma Grip Fusion Sport Disc
Dětské golfové boty Puma Grip Fusion Sport Disc Dětské golfové boty Puma Grip Fusion Sport Disc

Dívčí golfové boty Puma Grip Fusion Sport Disc

Kód: GO-24430

Dětské golfové boty Puma Grip Fusion Disc 2019

  • DiscFit technologie - systém zapínání bot - dokonale obepíná nohu
  • vyrobeno z prodyšného a voděodolného materiálu
  • Fusion pěna - vysoká stabilita a pohodlí
  • bez-spiková bota na golf
Počet
Tento produkt nelze objednat

DISC lacing systém

Jedná se o speciální typ mechanického šněrování golfových bot, který výrobci zavedli u některých řad svých bot. Stahování bot je pomocí mikrovlákna, které umožňuje jemné a rovnoměrné dotažení, jenž zabraňuje lokálnímu tlaku a zahřívání chodidla.

Puma Golf využila svou DISC technologii nejdříve na běžeckých botech. A nyní bude využita i na poslední kolekci golfové obuvi. Díky Puma Ingnite Disc nabízí boty větší komfort a stabilitu.

Puma se na trh chystá se čtyřmi modely Ingnite obuvi. Pro muže, ženy, ale i dokonce pro juniorské golfisty. Ti, kteří už boty vyzkoušeli, tvrdí, že jsou to ty nejpohodlnější boty, které kdy na sobě měli. Poskytují maximální funkčnost, univerzálnost a styl.

S přidáním DISC technologie nyní nabízejí boty více stability a přizpůsobí se noze lépe než kdykoliv předtím. Pouhým jednoduchým otočením disku se boty skvěle přizpůsobí a bezpečně hráče udrží v pohodlí během kola. Je to rychlé a snadné.

Puma se zaručila, že golfové boty nové řady poskytují maximální pohodlí a podporu. To vše díky Ignite Foam v podrážce boty. Podrážka byla speciálně navržena, aby bota co nejlépe reagovala. Ignite Foam pomáhá, během švihu, účinněji uvolňovat energii. Poskytuje citlivé odpružení a optimální odraz s každým odpalem.

8 dalších produktů ve stejné kategorii: