Dámské golfové boty Puma Brea Fusion Sport
  • Výprodej!
  • -26,76%
Dámské golfové boty Puma Brea Fusion Sport Dámské golfové boty Puma Brea Fusion Sport Dámské golfové boty Puma Brea Fusion Sport Dámské golfové boty Puma Brea Fusion Sport

Dámské golfové boty Puma Brea Fusion Sport

Kód: GO-24429

2 990 Kč
2 190 Kč Sleva 26 %
S DPH

Dámské golfové boty Puma Brea Fusion Sport jsou vyrobeny z materálu, který je voděodolný, nepromokavá a udrží vás před nepříznivým počasím. Nová technologie PWRCOOL PUMA byla použit pro regulaci teploty nohy.

  • voděodolný materiál
  • PWRCOOL technologie - regulace tělesné teploty nohou
  • GripZone technologie - vysoká stabilita při golfovém švihu
Barva
Dámská velikost bot
Tabulka velikostí
Vlastnosti
Počet
Dodání 4-6 dnů.

Puma Brea Fusion Sport golfové boty mají některé neuvěřitelné technologie a styl, které vám pomohou hrát lépe, pohodlněji a k tomu vypadají skvěle. Boty jsou vyrobeny z materálu, který je voděodolný, nepromokavá a udrží vás před nepříznivým počasím. Nová technologie PWRCOOL PUMA byla použit pro regulaci teploty nohy. Certifikovaná technologie Space absorbuje pot a tím udrží vaše nohy chladné v horku a zároveň poskytuje teplo pro vaše nohy v zimě. Useň je extrémně ohebná, pohodlná a odolná, dodá okamžitý a dlouhotrvající komfort. Fusion Foam - Compressed EVA pěna, která je o 15% lehčí než tradiční mezipodešev, poskytuje citlivé odpružení, které sníží únavu po golfovém kole. 

8 dalších produktů ve stejné kategorii: