Laserový dálkoměr Nikon Coolshot 80 VR
Laserový dálkoměr Nikon Coolshot 80 VR Laserový dálkoměr Nikon Coolshot 80 VR

Laserový dálkoměr Nikon Coolshot 80 VR

Kód: CR-BKA143SA

Dálkoměr Nikon Coolshot 80 VR měří až do vzdálenosti 910m. Je navržen výlučně k měření skutečné vzdálenosti a představuje vynikající nástroj pro hráče golfu. Zaměřovač disponuje systémem VR, který redukuje vibrace vaší ruky a zpřesní tak zaměření požadovaného objektu. Rovněž disponuje technologií LOCKED ON, která ukazuje okamžité vizuální potvrzení vzdálenosti k cíli.

Počet
Tento produkt nelze objednat

Rychle hodnoťte přesnou vzdálenost pro snadné zamíření a zlepšete svou golfovou hru s laserovým dálkoměrem, který se chlubí optickým systémem VR (redukce vibrací) společnosti Nikon. Vibrace obrazu v hledáčků způsobené pohybem ruky jsou sníženy na přibl. 1/5 či méně, což poskytuje rychlejší a přesnější odečet. S dosahem až 915 metrů rovněž disponuje technologií LOCKED ON, která ukazuje okamžité vizuální potvrzení vzdálenosti k cíli, když se objekty překrývají.

HYPER READ okamžitě ukazuje přesné měření, zatímco 6x monokulár poskytuje vysoký optický výkon v ergonomickém těle odolném vůči počasí.

 

TECHNOLOGIE VR (REDUKCE VIBRACÍ)


Díky systému VR (redukce vibrací) společnosti Nikon jsou vibrace obrazu v hledáčku způsobené pohybem ruky sníženy¹ a vyzařující laser je rovněž zároveň připojen. Protože můžete nasměrovat laser na cíl rychleji a snadněji, jednoduchost měření malého objektu, jako je praporková tyč, je výrazně zvýšena. Toto vše je dosaženo pomocí originálních technologií společnosti Nikon, které jsou spojením technologie VR a vysoce výkonné funkce měření.

 

TECHNOLOGIE LOCKED ON PRO PŘESNÉ ZAMÍŘENÍ


Objevte nový, snadný způsob, jak indikovat, že vzdálenost ke značce jamky byla změřena. Představte si situaci přibližovacího úderu ke hřišti s lesem v pozadí, kde si nejste jisti, zda je měřená vzdálenost ke značce jamky, nebo ke stromům za ní. Technologie LOCKED ONzobrazuje vzdálenost k nejbližšímu objektu – značce jamky – a v hledáčku se objeví znamení LOCKED ON, aby vás zároveň informovalo. Je jasně vidět, že vzdálenost ke značce jamky byla naměřená, i když v pozadí byly stromy.

 

HYPER READ POSKYTUJE RYCHLÉ MĚŘENÍ


Vždy získáte rychlou a konzistentní změřenou reakci. Originální algoritmus společnosti Nikon pro zpracování dat, který se nazývá HYPER READ, zobrazuje naměřenou vzdálenost s rychlou a stabilní odezvou bez ohledu na vzdálenost od cíle. To umožňuje soustředit se na hru bez stresujícího měření.

 

ZARUČEN VYSOKÝ OPTICKÝ VÝKON


Vícenásobné antireflexní vrstvy jsou naneseny na čočky, což vám poskytuje mnohem jasnější a zřetelnější obraz. To zvyšuje přenos světla a snižuje závoj a odlesk kvůli odrazu světla. Pak můžete vidět jasně téměř všechny cílové objekty na hřišti.

 

ERGONOMICKÝ DESIGN PRO MAXIMÁLNÍ KOMFORT


Tělo dálkoměru COOLSHOT 80 VR je postaveno, aby bylo kompaktní a lehké, a je optimalizováno pro golf. Snadno ovladatelné ergonomické tělo laserového dálkoměru zajišťuje pohodlné a bezproblémové použití, zatímco si uchovává vynikající optický výkon.

 

TECHNICKÉ ÚDAJE:

 

  • Rozsah měření (aktuální vzdálenost) (m): 7,5–915
  • Indikace vzdálenosti (krok) (m): Skutečná vzdálenost: v krocích po 0,5 m
  • Přesnost (skutečná vzdálenost) (m)1: 0,75 m (do vzdálenosti 700 m), 1,25 m (700 m a více)
  • Dálkoměr – zvětšení (×): 6
  • Dálkoměr – účinný průměr objektivu (mm): 21
  • Dálkoměr – skutečný zorný úhel (°): 7,5
  • Dálkoměr – průměr výstupní pupily (mm): 3,5
  • Dálkoměr – předsunutí výstupní pupily (mm): 18
  • Rozměry (Š × V × H) (mm): 99 × 75 × 48
  • Hmotnost (bez baterie) (g): 200
  • Zdroj energie: 1 lithiová baterie CR2 (jednosměrný proud 3 V), automatické vypnutí (po přibl. 8 sekundách nečinnosti)
  • Klasifikace laseru: IEC60825-1: Laserový produkt třídy 1M, FDA/21 CFR část 1040.10: Laserový produkt třídy I
  • Elektromagnetická kompatibilita: Část 15 FCC, podčást B, třída B, směrnice EU:EHS, AS/NZS, třída B VCCI, CU TR 020
  • Životní prostředí: RoHS, WEEE

8 dalších produktů ve stejné kategorii: