Cestovní bag Masters Deluxe 4 Wheeled Flight Cover

Kód: CR-BA80

Cestovní bag Masters Deluxe 4 Wheeled Flight Cover

Tento cestovní kryt od Masters pomáhá chránit váš golfový bag a hole při letech letadlem, převozech, nebo když jsou uloženy. Má polstrovanou vnitřní ochranu konstrukce, která chrání Vaše golfové vybavení. Dalším prvkem jsou 4x in-kolečka, která umožňují kryt i s obsahem snadno a bez námahy transportovat.

Rozměry: 137 x 30 x 38 cm

Počet
Tento produkt nelze objednat

Chystáte se na dovolenou, na které si to bez svých golfových holí nedokážete představit a nevíte jakému zavazadlu svěřit hole? Společnost Masters má pro vás řešení v podobě propracovaného Deluxe 4 Wheeled Flight Cover. Kolečka umožňují snadnou manipulaci, ale i stabilitu ve vzpřímené poloze. Polstrování je dostatečně silné, aby zamezilo poškození během nešetrné manipulace při přepravě. Velkou výhodou je důmyslný systém skládání, který usnadňuje skladování samotného vaku, kdy se dá složit na výšku do 30 cm. To vše navíc za velmi příznivou cenu.

Obsahuje také velkou kapsu na uložení oblečení nebo jiných potřeb.

Tento stylový cestovní kryt na bag od značky Masters je vyrobený se silného, kvalitního materiálu, který chrání Vaše hole nejen při cestování. Kryt má polstrovanou vnitřní ochranu konstrukce, která lépe chrání Vaše golfové vybavení.

  • Čtyřkolová základna

  • Silné, robustní zipy

  • Polstrovaná vnitřní konstrukce

  • Skládací design

  • Pasuje i na Tour bagy

8 dalších produktů ve stejné kategorii: