Golfové míčky TaylorMade TP5X
Golfové míčky TaylorMade TP5X Golfové míčky TaylorMade TP5X Golfové míčky TaylorMade TP5X Golfové míčky TaylorMade TP5X

Golfové míčky TaylorMade TP5x (12 ks)

Kód: CR-313153

Golfové míčky TaylorMade TP5X

TaylorMade začátkem roku uvedla na trh svůj nejnovější řadu golfových míčků TP5 a TP5x, který podle společnosti TaylorMade představuje nejkomplexnější míček na Tour se kterým v součastnosti hrají hráči jako je Rory McIlroy, Juntin Rose, Dustin Johnson nebo Sergio Garcia.

  • první 5ti vrstvý míček
  • 3 jádra
  • 322 dimplů

Více info na blogu OnGreen.cz

Počet
Tento produkt nelze objednat

Jedná se o pěti-vrstvý míček, který disponuje třemi jádry (Tri-Fast Core), jenž má za následek kompresi okolo 83 u verze TP5 a až 90 u verze TP5x – dodává tak míčkům pružnost a vysokou rychlost.

Přes tato tři jádra je další vrstva, která má střední pružnost a přidává míči rychlost (s kompresními čísly 24 a 35). Třetí vrstva Tri-Fast jádra je tuhá (s kompresními čísly 44 a 55) a je nejrychlejší ze všech tří vrstev.

Tri-Fast jádro je pokryto další vrstvou, a to technologií Dual-Spin krytu, která poskytuje neskutečný spin při hře do greenu. Míčky TP5 mají vnitřní uretanový kryt z měkkého odlitku, který se vyznačuje 322 diply (důlky).

Závěrečné shrnutí

Pokud si nejste úplně jistí, co všechny odborné termíny výše znamenají, tak vám vše jistě objasní naše závěrečné shrnutí.

Míček TP5 je navržen tak, aby posyktoval měkčí pocit s dlouhou vzdáleností. Zatímco trošku těžší míček TP5x využívá ultra-tenkou konstrukci pro vyšší odpaly s nízkou rotací, čímž je dosaženo ještě větších vzdáleností.

8 dalších produktů ve stejné kategorii: